Onze scholen

Hub Noord-Brabant heeft 6 scholen die speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en/of speciaal voortgezet onderwijs bieden. Deze zijn te vinden in Boxtel, Oss, Rosmalen en Veghel. Elke school heeft zijn eigen kenmerken en sfeer. Op de pagina’s van de scholen leest u er meer over.

Hub Noord-Brabant - Rosmalen

Hub Rosmalen is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. We hebben hier ruim 460 leerlingen, die onderwijs krijgen van een enthousiast en betrokken team van 155 medewerkers.

Hub Noord-Brabant - Veghel

Locatie Veghel is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. Elke dag staat hier een team van deskundige, betrouwbare medewerkers klaar voor onze 175 leerlingen. Met geduld, respect en betrokkenheid geven we onze leerlingen de ruimte en kans om te leren.

Hub Noord-Brabant - Boxtel

Locatie Boxtel is een kleinschalige school voor speciaal- en voortgezet speciaal onderwijs aan kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. Ongeveer 80 leerlingen krijgen dagelijks onderwijs van ons enthousiaste en betrokken team in een rustig en veilig pedagogisch klimaat.

Hub Noord-Brabant - Stedelijk VSO

Het Stedelijk VSO is een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. We hebben hier zo’n 400 leerlingen, die onderwijs krijgen van een enthousiast en betrokken team van ruim 120 medewerkers.

Hub Noord-Brabant - Oss

Locatie Oss is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. We hebben hier zo’n 190 leerlingen, die onderwijs krijgen van een enthousiast en betrokken team.

Hub Noord-Brabant - De Wissel SBO

De Wissel is een school voor Speciaal Basis Onderwijs. We bieden onze leerlingen in een transparante en veilige leeromgeving passend onderwijs aan, zodat zij zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. We werken met een deskundig en betrouwbaar team dat vanuit grote betrokkenheid en kennis alle leerlingen ruimte en kansen geeft om zichzelf zo optimaal te kunnen ontwikkelen.

h u b