Werken bij Hub

Hub Noord-Brabant is een open, toegankelijke organisatie met ruim 450 medewerkers. We hechten veel waarde aan goed werkgeverschap en aan het bieden van ontwikkelkansen. Ook biedt Hub Noord-Brabant goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of stageplek en heb je een groot hart voor speciaal onderwijs? Dan zit je goed bij ons! 

Hub als werkgever

Hub Noord-Brabant is een open, toegankelijke organisatie met ruim 450 medewerkers. Deze medewerkers zijn werkzaam op onze zes scholen in Rosmalen, Veghel, Oss en Boxtel. De teams beschikken over een schat aan expertise: we werken met groeps- en vakleraren, met onderwijsassistenten en intern begeleiders maar ook met logopedisten en gedragswetenschappers.

Vacatures

Hub Noord-Brabant is vaak op zoek naar nieuwe collega’s. Een onderwijsbevoegdheid of bevoegdheid om onze scholen op een andere manier te versterken is daarbij eerste vereiste. Ben je (nog) niet gediplomeerd, maar gaat dit in de nabije toekomst wel gebeuren? Laat ook dan van je horen! We doen vooral een beroep op je hart voor onderwijs aan onze leerlingen. 

Ontwikkelkansen

Hub Noord-Brabant biedt medewerkers graag de gelegenheid zich verder te ontwikkelen. We kunnen veel voorbeelden noemen van collega’s die zijn gestart als onderwijsassistent en die inmiddels op een van onze locaties met een onderwijsbevoegdheid zelfstandig voor de klas staan als groepsleraar. Individuele scholingstrajecten zijn altijd mogelijk in overleg met een leidinggevende.

Stage lopen bij Hub

Op de PABO leer je veel, maar ook veel niet! Hub Noord-Brabant is bij uitstek de school om de fijne kneepjes van het lerarenvak ‘on the job’ onder de knie te krijgen. Je leert als geen ander te differentiëren, want voor veel van onze leerlingen is maatwerk nodig en je krijgt te maken met leerlingen die jouw begeleiding echt nodig hebben. Je zult je dus bijna nergens zo nuttig voelen als op een van onze scholen. 

h u b