Secretaresse

Voor meerdere locaties zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van Secretaresse

locatie Boxtel: 0,4- 0,5 fte
locatie Veghel: 0,6 - 0,8 fte
locatie Stedelijk VSO Rosmalen: 0,7- 0,8 fte
locatie Rosmalen: 0,8 fte

Jouw werkzaamheden

Als secretaresse bied je secretariële en administratieve ondersteuning in opdracht van de directeur ten behoeve van de hele school. Vanuit de rollen organisator, ondersteuner, host, beheerder en teamlid draag je bij aan het resultaat van het team en de ambities van de organisatie. We vragen voor deze functie een afgeronde MBO+ opleiding in een secretariële richting en door ervaring opgedane secretariële vaardigheden. Daarnaast vragen we accuratesse, servicegerichtheid, zelfstandigheid en affiniteit met onze vorm van onderwijs. Klik hier voor de volledige functiebeschrijving.

Dit bieden wij

Een werkplek binnen Hub Noord-Brabant, een open en toegankelijke organisatie, waar volop ruimte is voor jouw eigen professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een gemotiveerd team met een collegiale werksfeer. Uiteraard kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?

Mail je motivatie - incl. voorkeur voor functie en locatie en curriculum vitae - vóór 10 januari a.s. naar m.hoens@hubnoordbrabant.nl, t.a.v. Mw. Drs. A.M.H. Pennings, voorzitter College van Bestuur.  

Meer informatie over de verschillende locaties vind je op deze website.

h u b