Intern Begeleider

Voor de locatie Rosmalen zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van Intern Begeleider

Functieomvang 0,6 - 1,0 fte

Jouw werkzaamheden

Als Intern Begeleider binnen onze school vervul je een cruciale rol. Je coördineert de leeropbrengsten en zorgt voor kwaliteitstoetsingen, waarbij je leerkrachten ondersteunt bij het analyseren van resultaten. Je bewaakt onderwijsdoelen en informeert de directie, en fungeert als het aanspreekpunt voor onderwijsinhoud en leerprocessen. Bovendien begeleid je leerkrachten bij pedagogische en didactische ontwikkeling, en coördineer je zorgplannen en externe relaties. Je draagt op meerdere fronten bij aan de verbetering van het onderwijs en de ondersteuning van leerlingen met specifieke behoeften. 

Voor deze functie vragen wij een onderwijsbevoegdheid

Dit bieden wij

Een werkplek binnen Hub Noord-Brabant, een open en toegankelijke organisatie, waar volop ruimte is voor jouw eigen professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een gemotiveerd team met een collegiale werksfeer. Uiteraard kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?

Mail je motivatie en CV onder vermelding van de functie uiterlijk 31 januari 2024 naar rosmalen@hubnoordbrabant.nl, t.a.v. Mw. M. Ockhuizen, Directeur locatie Rosmalen 

h u b